Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus wijn maken: deel 2

31 maart 2023 @ 20:00 - 22:00

Gratis

Cursus wijn maken

Dit is het vervolg aan de eerste sessie van de Cursus wijn maken

Welkom bij ’t Vaatje, het Bier- en Wijnmakers Gilde waar we je graag uitnodigen voor een unieke en leerzame cursus ‘Wijn maken’ gepresenteerd door niemand minder dan de gerenommeerde wijnexpert Piet Blanckaert. De cursus bestaat uit twee delen en zal plaatsvinden op twee avonden.

Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten om je eigen wijn te maken, van de selectie van de druiven tot de botteling van de wijn. Piet zal ons stap voor stap begeleiden en tips geven om de beste resultaten te behalen. Er zullen ook proevertjes zijn van verschillende wijnen, waaronder appelwijn, trosbes, krieken-kers en druivenwijn.

De cursus is geschikt voor zowel beginners als ervaren wijnmakers. Piet zal dieper ingaan op de technische aspecten van het wijn maken en zijn jarenlange ervaring met ons delen. Daarnaast biedt deze cursus ook een geweldige kans om andere wijnmakers te ontmoeten en te netwerken. We zullen ook tijd hebben voor discussie en vragen, zodat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om succesvol te zijn in het maken van je eigen wijn.

Dus als je geïnteresseerd bent in wijn en graag wilt leren hoe je je eigen wijn kunt maken, dan mag je deze cursus niet missen! We hopen je te zien bij ’t Vaatje, voor een cursus vol inspiratie en nieuwe ontdekkingen.

Gegevens

Datum:
31 maart 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisatoren

Vaatje
Slotbrekers

Locatie

’t Vaatje
Grote Snijdersstraat 97
Lebbeke, België
+ Google Maps