Hapjesavond 29 december
't Vaatje Grote Snijdersstraat 97, Lebbeke, BelgiëDit wordt zowat een traditie : iedereen brengt wat hapjes mee om de laatste avond dat de bar open is het "oude jaar" te vieren. graag tot dan.
Dit wordt zowat een traditie : iedereen brengt wat hapjes mee om de laatste avond dat de bar open is het "oude jaar" te vieren. graag tot dan.
noteer alvast in uw agenda.
Verzamelen in de bar vanaf 13:30 uur. Vertrek om 14 uur naar een onbekende bestemming want .... we wandelen dit jaar niet in Lebbeke! We vertrekken om 14 u aan het vaatje met de auto naar de locatie van de wandeling (+-5km) , carpooling kan eventueel ter plaatse afgesproken worden. Na de wandeling komen… Lees verder »winterwandeling – zondag 04 februari 2024
We starten om 17u30 - doorlopend tot ...ze allemaal op zijn :-) Bakharing met pellepatat en ajuinsaus, kom genieten van deze lekkernij ! Het enige waar je zorgen over moet maken is ... of je er 1 of 2 wenst. Wegens het succes van vorig zijn de bak haringen opnieuw gefileerd en dus graatloos.… Lees verder »Bakharing-avond vrijdag 23 februari 2024
Vanaf 20 uur iedereen welkom in 't vaatje voor de algemene (statutaire) vergadering. Je verneemt alle details over onze financiêle situatie , het nieuwe werkjaar van 't vaatje , stand van zaken bestuursleden... Wil je meehelpen het vaatje méé te maken ? Doen AUB ! zorg er mee voor dat 't vaatje méér… Lees verder »algemene(statutaire) vergadering vrijdag 1 maart 2024
Ter ere van de Ierse nationale feestdag op 17/03, serveren we op vrijdag 15/03 en zondag 17/03 onze eigen Marsh Mellow stout in ’t Vaatje. Kom hem zeker proeven!
Een van onze brouwers, Freddy Robberechts, geeft een demo en toelichting over het carboniseren van plat bier. Deze methode zorgt ervoor dat we pils- en palmbieren (en soortgelijke bieren) kunnen brouwen zonder bezinksel in de fles. Start om 10u. Inschrijving/deelname: Deelname = gratis Inschrijven via inschrijven@hetvaatje.be met vermelding van naam én aantal personen
We willen iedereen de kans geven om praktijkervaring op te doen. Speciaal gepland in het weekend zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen. En tegelijk rekenen we op een beetje hulp. 😉 Neem je graag deel, laat iets weten aan Frans De Block of mail naar inschrijven@hetvaatje.be Planning: Brouwen én bottelen = zaterdag… Lees verder »OPEN – BROUW- en BOTTELDAGEN … leerrijk en interessant
Bakker Rik maakt ons wegwijs in de wondere wereld van desem/zuurdesem! Wat mogen jullie verwachten? Een deskundige uitleg over desem Een workshop zuurdesem pizza maken (inclusief een zuurdesem starter en een pizza per persoon) Gelieve mee te brengen: een short en jullie goed humeur! Start om 19u. Inschrijving/deelname: Kostprijs €45/per persoon voor leden… Lees verder »Demo/workshop rond zuurdesem – donderdag 18 april 2024
wat is er leuker dan uw zelf gemaakte (fruit)wijn (wit en rood)eens te laten proeven. als het lekker is ,zullen de aanwezigen graag vernemen wat u zoal zelf deed om tot dat lekker resultaat te komen. is het wat minder, dan zal men graag suggesties geven om een en ander te verbeteren.
Wijnhoevefeest , Daar komen heel wat voorbereidingen en werk aan te pas. En omdat alles te kunnen stroomlijnen , nodigen we alle bereidwillige leden uit op deze vergadering. Wil je helpen het Vaatje mee te maken? Geef u dan op als medewerker. Vele handen maken licht werk. Doen aub.