Saint Patrick’s Day 15 tot 17 maart
't Vaatje Grote Snijdersstraat 97, Lebbeke, BelgiëTer ere van de Ierse nationale feestdag op 17/03, serveren we op vrijdag 15/03 en zondag 17/03 onze eigen Marsh Mellow stout in ’t Vaatje. Kom hem zeker proeven!
Ter ere van de Ierse nationale feestdag op 17/03, serveren we op vrijdag 15/03 en zondag 17/03 onze eigen Marsh Mellow stout in ’t Vaatje. Kom hem zeker proeven!
Een van onze brouwers, Freddy Robberechts, geeft een demo en toelichting over het carboniseren van plat bier. Deze methode zorgt ervoor dat we pils- en palmbieren (en soortgelijke bieren) kunnen brouwen zonder bezinksel in de fles. Start om 10u. Inschrijving/deelname: Deelname = gratis Inschrijven via inschrijven@hetvaatje.be met vermelding van naam én aantal personen
We willen iedereen de kans geven om praktijkervaring op te doen. Speciaal gepland in het weekend zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen. En tegelijk rekenen we op een beetje hulp. 😉 Neem je graag deel, laat iets weten aan Frans De Block of mail naar inschrijven@hetvaatje.be Planning: Brouwen én bottelen = zaterdag… Lees verder »OPEN – BROUW- en BOTTELDAGEN … leerrijk en interessant
Bakker Rik maakt ons wegwijs in de wondere wereld van desem/zuurdesem! Wat mogen jullie verwachten? Een deskundige uitleg over desem Een workshop zuurdesem pizza maken (inclusief een zuurdesem starter en een pizza per persoon) Gelieve mee te brengen: een short en jullie goed humeur! Start om 19u. Inschrijving/deelname: Kostprijs €45/per persoon voor leden… Lees verder »Demo/workshop rond zuurdesem – donderdag 18 april 2024
wat is er leuker dan uw zelf gemaakte (fruit)wijn (wit en rood)eens te laten proeven. als het lekker is ,zullen de aanwezigen graag vernemen wat u zoal zelf deed om tot dat lekker resultaat te komen. is het wat minder, dan zal men graag suggesties geven om een en ander te verbeteren.
Wijnhoevefeest , Daar komen heel wat voorbereidingen en werk aan te pas. En omdat alles te kunnen stroomlijnen , nodigen we alle bereidwillige leden uit op deze vergadering. Wil je helpen het Vaatje mee te maken? Geef u dan op als medewerker. Vele handen maken licht werk. Doen aub.
Met de klassieke ingrediênten: lekkere steak ,saté en... Proeven van eigen bieren en wijnen. Deuren vanaf 16uur ,keuken vanaf 17 uur - 21 uur. Tussendoor optreden van gelegenheidsband "Mitch&Pet" die alle klassiekers van Johnny Cash, Bruce Springsteen en alles ertussen spelen! steak +- 250gr met frietjes ...........22 euro saus : keuze uit peper -champignon -… Lees verder »Wijnhoevefeest zaterdag 6 juli 2024
Naar goede gewoonte trekken we er weer op uit per fiets. Langs rustige wegen landwegen doen we een toertje van +/ - 40 km met minstens 1 (sanitaire) tussenstop. Start vanaf 14 u aan 't vaatje. eigen fiets mee brengen. Na de tocht zullen er terug frietjes en kip op het menu staan voor een… Lees verder »fietstocht – zondag 21 july 2024
Lieve vrienden en sympathisanten, We nodigen jullie van harte uit om samen het einde van de zomer te vieren tijdens onze speciale Italiaanse Familiedag! Kom genieten van de warme Italiaanse gastvrijheid, heerlijk eten en een gezellige sfeer. Datum: Zondag 25 augustus Tijd: Vanaf 11u Locatie: Tuinen & Tenten van 't Vaatje Op het programma: Italiaans… Lees verder »uitnodiging Italiaanse familiedag 25 augustus
beste leden, deze curcussen starten steeds om 20 uur. david Steeman , onwerper en brouwer van Hopmonkey en vele speciale bieren , en Frans De Block gaan alle deelnemers de beginselen van het brouwen aanleren. Telkens worden een paar proevertjes voorzien. Als geheugensteuntje is er een Syllabus voorzien. inschrijven in de bar of via inschrijven@hetvaatje.be… Lees verder »Brouwcursus op vrijdag 20 en 27 september 2024
Vrijdag 04 okt. start vanaf 20 uur. zaterdag 05 okt. start vanaf 19 uur. Zondag 06 okt. vanaf 10 uur tot 18 uur. Zoals verleden jaar laten we weer allerlei niet alledaagse bieren proeven aan goede prijzen. Om dat alles niet te diep laten te vallen ,voorzien we een bierplank met artisanale hapjes. Kom gerust… Lees verder »Bier- proef – weekend 2024 vrij 04 okt – zat 05 okt en zo 06 okt
Start om 09.00 uur. Zoals ieder jaar bieden wij deze service aan onze leden aan. Kom met uw eigen appeloogst of bestel appelen bij ons. In dat geval bestellen oplijst in de bar voor 29 september. Maximum 100 kg per lid. We vragen aan iedere deelnemer om mee te helpen bij de werkzaamheden.